A Conversation Piece Ottoman – Dark Oak / Rust Dunes læder – H: 43 cm – Umage

Tilbud
A Conversation Piece Ottoman – Dark Oak / Rust Dunes læder – H: 43 cm – Umage

A Conversation Piece Ottoman – Dark Oak / Rust Dunes læder – H: 43 cm – Umage

kr 6.299,00 kr 8.399,00

Opgrader dit hjem med A Conversation Piece Ottoman fra Umage. Den elegante mørke eg og rustfarvede læder kombineres smukt, og skaber et stilfuldt og funktionelt møbelstykke. Med en højde på 43 cm er denne ottoman perfekt til afslapning eller som et ekstra siddeplads. Skab samtaleemner i dit hjem med dette unikke møbel.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Produktbeskrivelse:

Skab en ekstra behagelig siddeoplevelse med denne matchende Umage skammel til din A Conversation Piece lænestol. Skamlen har det samme elegante, organiske design som lænestolen og er konstrueret uden synlige syninger. Opdater dit hjem med dette stilfulde og funktionelle møbelstykke.

Produktinformation:

– Materiale: Mørk eg / Rust Dunes læder

– Højde: 43 cm

– Passer perfekt til A Conversation Piece lænestol fra Umage

*Bemærk: Lænestolen er ikke inkluderet i denne pakke og skal købes separat.

Gør siddeoplevelsen ekstra komfortabel med den matchende Umage skammel til din A Conversation Piece lnestol. Denne skammel har det samme sarte, organiske design som lnestolen samtidig med at konstruktionen er uden synlige syninger. Du kan nemt opdatere dit hjem med denne elegante og funktionelle skammel, der passer perfekt til din lnestol.

Umage skamlen er lavet af mørkt egetræ og er betrukket med rustfarvet dunes læder, hvilket giver et luksuriøst og stilfuldt udtryk. Med en højde på 43 cm er den ideel til at støtte dine ben og sikre optimal komfort under afslapning eller læsning.

Sammen udgør A Conversation Piece lnestolen og Umage skamlen en smuk enhed i dit hjem, hvor både design og funktionalitet går op i en højere enhed. Skab en hyggelig atmosfære og gør dit siddeområde endnu mere indbydende med denne elegante kombination.

Få samtalen i gang med A Conversation Piece Ottoman - Umage

Forkæl dit hjem med en imponerende A Conversation Piece Ottoman i mørk eg og rustfarvet læder fra Umage. Skab samtaleemner med dette stilfulde møbel!

Product SKU: 5873C5573-DS21002-NS

Product Brand: Umage

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 6299

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Umage

5873C5573-DS21002-NS

5710302873220

N/A

1-2 uger

Relaterede produkter