Biopejs Ground Low – Sort underskål/Rose Gold ben – Le Feu

Tilbud
Biopejs Ground Low – Sort underskål/Rose Gold ben – Le Feu

Biopejs Ground Low – Sort underskål/Rose Gold ben – Le Feu

kr 11.999,00 kr 14.595,00

Skab en hyggelig stemning med Biopejs Ground Low fra Le Feu. Den elegante sort underskål og rose gold ben skaber et stilfuldt udtryk, der passer perfekt ind i ethvert hjem. Nyd varmen og atmosfæren fra denne smukke biopejs, som er både miljøvenlig og nem at bruge.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Biopejsen fra Le Feu passer perfekt ind i den skandinaviske boligindretning. Med sit elegante design og innovative teknologi er denne biopejs et fantastisk tilbehør til ethvert moderne hjem.

Vil du have et ekstraordinært look på din biopejs, så er den nye Rose Gold model lige noget for dig. Denne smukke variant tilføjer et strejf af luksus og elegance til dit rum, samtidig med at den skaber en varm og hyggelig atmosfære.

Le Feu Biopejsen er ikke kun et stilfuldt element i din indretning, den bidrager også til en behagelig atmosfære med sine blide og dansende flammer. Nyd synet af flammerne danse mens du slapper af derhjemme.

Med en Biopejs Ground Low får du ikke kun en energieffektiv varmekilde, men også et smukt dekorativt element i dit hjem. Tag din indretning til næste niveau med denne unikke biopejs fra Le Feu.

Biopejsen fra Le Feu passer rigtig godt ind i den skandinaviske boligindretning. Vil du have et ekstraordinært look på din biopejs, er den nye Rose Gold model lige noget for dig.

Le Feu biopejs er med til at give en god og hyggelig atmosfære med de bløde og dansende flammer. Biopejsen Ground Low – Sort underskål/Rose Gold ben fra Le Feu er et stilfuldt valg til enhver moderne hjemmeindretning.

Få varme og hygge med Biopejs Ground Low fra Le Feu

Få et luksuriøst touch til dit hjem med Biopejs Ground Low i sort underskål og rose gold ben fra Le Feu. Skab en hyggelig stemning med denne elegante biopejs.

Product SKU: Biopejs_Ground_Low _Sort_rosegold

Product Brand: Le Feu

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 11999

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Le Feu

Biopejs_Ground_Low _Sort_rosegold

N/A

N/A

3-4 dage

Relaterede produkter