Biopejs Ground Wood Low – Nickel – Rosegold skål – Sorte Ben – Le Feu

Tilbud
Biopejs Ground Wood Low – Nickel – Rosegold skål – Sorte Ben – Le Feu

Biopejs Ground Wood Low – Nickel – Rosegold skål – Sorte Ben – Le Feu

kr 13.999,00 kr 16.395,00

Bring warmth and elegance to your home with Biopejs Ground Wood Low. The sleek design in nickel and rosegold adds a touch of luxury, while the black legs provide stability. Perfect for cozy evenings indoors or outdoor gatherings.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Biopejs Ground Wood Low – Nickel – Rosegold skål – Sorte Ben – Le Feu

Denne biopejs fra Le Feu med ben i træ passer perfekt ind i den skandinaviske boligindretning. Biopejsen er let at flytte rundt på, så du kan placere den præcis, hvor du har brug for den. Le Feu biopejsen er med til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem.

Biopejsen fra Le Feu med ben i træ passer rigtig godt ind i den skandinaviske boligindretning. Den har et stilrent design, der komplementerer det minimalistiske og hyggelige nordiske udtryk.

Le Feu biopejsen er nem at flytte rundt med, så man kan placere den præcis, hvor man har brug for den. Dette gør det muligt at skabe en hyggelig atmosfære i forskellige rum i hjemmet.

Biopejsen fra Le Feu er ikke kun dekorativ, men også funktionel. Den bidrager til at skabe varme og stemning uden behov for installation af skorsten eller røgaftræk. Det gør den ideel til både små og store rum.

Med Biopejs Ground Wood Low – Nickel – Rosegold skål – Sorte Ben – Le Feu får man et kvalitetsprodukt, der kombinerer æstetik med funktionalitet på smukkeste vis. En investering, der vil berige hjemmet i mange år fremover.

Fås i Sorte Ben - Unik Biopejs Ground Wood Low fra Le Feu

Få den ultimative hyggeoplevelse med Biopejs Ground Wood Low fra Le Feu. Den elegante nikkel og rosegold skål giver varme og stil til dit hjem.

Product SKU: Ground_wood_low_nickel_rosegold_black

Product Brand: Le Feu

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 13999

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Le Feu

Ground_wood_low_nickel_rosegold_black

N/A

N/A

3-4 dage

Relaterede produkter