Biopejs Ground Wood – Nickel – Sort skål – Eg Røget Ben – Le Feu

Tilbud
Biopejs Ground Wood – Nickel – Sort skål – Eg Røget Ben – Le Feu

Biopejs Ground Wood – Nickel – Sort skål – Eg Røget Ben – Le Feu

kr 11.999,00 kr 14.499,00

Skab hygge og varme i dit hjem med Biopejs Ground Wood fra Le Feu. Den elegante nickel skål og det sorte design passer perfekt ind i enhver indretning. Med eg røget ben tilføjer du et rustikt touch til din bolig. Oplev den unikke atmosfære, som kun en biopejs kan skabe.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Biopejs Ground Wood – Nickel – Sort skål – Eg Røget Ben – Le Feu fra Le Feu

Denne biopejs fra Le Feu er designet med ben lavet af træ, hvilket passer perfekt ind i den skandinaviske boligindretning. Biopejsen er let at flytte rundt på, så du kan placere den præcis, hvor du har brug for den. Med en Le Feu biopejs kan du skabe en hyggelig og behagelig atmosfære i dit hjem.

Biopejsen fra Le Feu med ben i træder passer rigtig godt ind i den skandinaviske boligindretning. Biopejsen har en nem at flytte rundt med, så man kan stille den der, hvor man har brug for den. Le Feu biopejs er med til at give en god og hyggelig atmosfære.

Le Feu biopejsen er lavet af kvalitetsmaterialer som Biopejs Ground Wood – Nickel – Sort skål – Eg Røget Ben. Den tilføjer ikke kun varme og hygge til rummet, men er også et stilfuldt og elegant indretningsobjekt.

Luksuriøs Biopejs Ground Wood - Nickel - Sort skål - Eg Røget Ben fra Le Feu

Få varmen med den elegante Biopejs Ground Wood fra Le Feu. Den sorte skål og det røgede egetræsben tilføjer en luksuriøs stemning til dit hjem.

Product SKU: Ground_wood_nickel_smoked

Product Brand: Le Feu

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 11999

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Le Feu

Ground_wood_nickel_smoked

N/A

N/A

3-4 dage

Relaterede produkter