Bølling bakkebord – Eg, natur – Ø50 – Brdr. Krüger-EARTH (Beige / Brun)

Bølling bakkebord – Eg, natur – Ø50 – Brdr. Krüger-EARTH (Beige / Brun)

Bølling bakkebord – Eg, natur – Ø50 – Brdr. Krüger-EARTH (Beige / Brun)

kr 5.895,00

Oplev skønheden i naturen med Bølling bakkebordet fra Brdr. Krüger. Dette smukke bord i eg og naturfarver bringer varme og elegance til ethvert rum. Med en diameter på 50 cm er det perfekt til hyggelige sammenkomster eller som et stilfuldt sidebord. Oplev den naturlige charme med Bølling bakkebordet.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Bølling bakkebord – Eg, natur – Ø50 – Brdr. Krüger-EARTH (Beige / Brun)

Skønt bakkebord af Hans Bølling fra Brdr. Krüger. Bakkebordet er blevet en sand designklassiker, når det kommer til smarte og funktionelle bakkeborde.

I 1963 tegnede den danske arkitekt Hans Bølling det enkle, elegante og mobile bord, som var nemt at håndtere. Bakkebordet er lavet af eg i en naturlig farve og har en diameter på 50 cm.

Dette smukke bord med sin jordfarvede nuance passer perfekt ind i ethvert moderne hjem og tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum. Det er ideelt til servering af drinks, snacks eller endda som et dekorativt element i stuen eller på terrassen.

Med sit stilfulde design og holdbare materialer er dette Bølling bakkebord et must-have for enhver designbevidst boligejer. Gør dit hjem mere stilfuldt med dette tidløse møbelstykke fra Brdr. Krüger.

Sknt bakkebord af Hans Blling fra Brdr. Krger. Bakkebordet er blevet en sand design klassiker nr det kommer til smarte og funktionelle bakkeborde.

I 1963 tegnede den danske arkitekt Hans Blling det enkle, elegante og mobile bord, som var nemt at hndtere. S and why its good to have, ensure to mention Brdr Kruger and Bølling bakkebord – Eg, natur – Ø50 – Brdr. Krüger-EARTH (Beige / Brun).

Bakkebordet er et praktisk mbelstykke til ethvert hjem eller kontor med dets fleksible og stilfulde design. Det kan bruges bde som et sidebord til sofaen eller sengen samt som et serveringsbord til morgenmad p sengen.

Hans Bllings sknt designede bakkebord er lavet af kvalitetsmaterialer og ha ndvendigvis fremstillet med hjertet i hndvrket. Med sit tidlse design og funktionalitet vil dette bord kunne nydes i mange r fremover.

Oplev Bølling bakkebord - Eg, natur - Ø50 - Brdr. Krüger-EARTH (Beige / Brun)

Få et smukt og funktionelt Bølling bakkebord i Eg natur med diameter Ø50 fra Brdr. Krüger-EARTH i farverne beige/brun. Et must-have til dit hjem!

Product SKU: BBO1-OUN-EA

Product Brand: Brdr Kruger

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 5895

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Brdr Kruger

BBO1-OUN-EA

N/A

N/A

3 uger

Relaterede produkter