Bølling bakkebord – Eg, natur – Ø50 – Brdr. Krüger-WATER (Blå / Mørk Blå)

Bølling bakkebord – Eg, natur – Ø50 – Brdr. Krüger-WATER (Blå / Mørk Blå)

Bølling bakkebord – Eg, natur – Ø50 – Brdr. Krüger-WATER (Blå / Mørk Blå)

kr 5.895,00

Det smukke Bølling bakkebord fra Brdr. Krüger er en tidløs tilføjelse til dit hjem. Bordet er lavet af eg i en naturlig farve og har en diameter på 50 cm. Den unikke vandfarvede detalje giver bordet et moderne twist, der vil skabe opmærksomhed i ethvert rum.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Bølling bakkebord – Eg, natur – Ø50 – Brdr. Krüger-WATER (Blå / Mørk Blå)

Skønt bakkebord af Hans Bølling fra Brdr. Krüger. Bakkebordet er blevet en sand design klassiker når det kommer til smarte og funktionelle bakkeborde. I 1963 tegnede den danske arkitekt Hans Bølling det enkle, elegante og mobile bord, som var nemt at håndtere.

Dette smukke bakkebord er lavet af eg i en naturlig finish med en diameter på 50 cm. Bordpladen har et smukt vandtema i blå og mørkeblå farver, der skaber et frisk og livligt udtryk.

Bakkebordets stilrene design gør det velegnet til ethvert rum i hjemmet, hvor det kan bruges som sofabord, sidebord eller serveringsbord. Den praktiske bakke kan nemt løftes af bordet og bæres rundt efter behov.

Med dette Bølling bakkebord får du ikke kun et funktionelt møbel, men også et tidløst designelement, der vil pryde dit hjem i mange år fremover. Kombinationen af dansk håndværk og elegant design gør dette bord til et must-have for enhver æstetisk bevidst indretning.

Skønt bakkebord af Hans Bølling fra Brdr. Krüger. Bakkebordet er blevet en sand designklassiker, når det kommer til smarte og funktionelle bakkeborde.

I 1963 tegnede den danske arkitekt Hans Bølling det enkle, elegante og mobile bord, som var nemt at håndtere. Bordet er stadig populært i dag på grund af dets tidløse design og praktiske anvendelighed.

Bakkebordet fra Brdr. Krüger findes i forskellige varianter og farver, heriblandt Bølling bakkebord – Eg, natur – Ø50 – Brdr. Krüger-WATER (Blå / Mørk Blå). Dette bord er både smukt og funktionelt og vil være en stilfuld tilføjelse til ethvert hjem.

Eksklusivt Bølling bakkebord i Eg med WATER design

Få et elegant og stilfuldt Bølling bakkebord i eg natur fra Brdr. Krüger-WATER i blå eller mørk blå nu. Tilføj en touch af luksus til dit hjem!

Product SKU: BBO1-OUN-WA

Product Brand: Brdr Kruger

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 5895

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Brdr Kruger

BBO1-OUN-WA

N/A

N/A

3 uger

Relaterede produkter