Copenhague Tables – CPH30 Extendable – Hay-160 x 80 x 74 cm.-Eg – Vandbaseret lak-Eg – Vandbaseret lak

Copenhague Tables – CPH30 Extendable – Hay-160 x 80 x 74 cm.-Eg – Vandbaseret lak-Eg – Vandbaseret lak

Copenhague Tables – CPH30 Extendable – Hay-160 x 80 x 74 cm.-Eg – Vandbaseret lak-Eg – Vandbaseret lak

kr 16.999,00

Oplev det elegante og funktionelle design af Copenhague Tables - CPH30 Extendable fra Hay. Med sit smukke egelaminat og vandbaserede lakfinish tilføjer dette bord et stilfuldt touch til ethvert rum. Med dimensioner på 160 x 80 x 74 cm er det perfekt til både små og store selskaber.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Copenhague Tables – CPH30 Extendable – Hay-160 x 80 x 74 cm.-Eg – Vandbaseret lak

Copenhague Tables CPH30 fra Hay er designet af Ronan and Erwan Bouroullec. CPH30 bordet har et enkel og elegant design der passer ind i langt de fleste boligindretninger. Bordet fås i forskellige farver og materialer, herunder Eg med vandbaseret lak.

Hay’s Copenhague Tables CPH30 er et alsidigt bord, der kan forlænges for at imødekomme behovene i ethvert rum. Med målene 160 x 80 x 74 cm tilbyder dette bord tilstrækkelig plads til både hverdagsbrug og større sammenkomster.

Den vandbaserede lak på Eg-finishen giver bordet en smuk og holdbar overflade, der vil holde sig pæn i mange år fremover. Den naturlige træfarve tilføjer varme og karakter til enhver indretning, samtidig med at det minimalistiske design sikrer tidløs elegance.

Med sit skandinaviske udtryk og høje kvalitet er Hay’s Copenhague Tables CPH30 et ideelt valg til ethvert hjem eller kontor. Uanset om det bruges som spisebord, arbejdsbord eller mødebord, vil dette funktionelle og stilfulde bord være et centralt element i rummet.

Copenhague Tables CPH30 fra Hay er designet af Ronan and Erwan Bouroullec. Bordet har et enkelt og elegant design, der passer ind i langt de fleste boligindretninger. Det fås i forskellige farver og størrelser.

Copenhague Tables CPH30 fra Hay fås i tre størrelser:

  • Hay-160 x 80 x 74 cm
  • CPH30 Extendable – Hay
  • Eg – Vandbaseret lak

Dette bord er ideelt at have, da det er praktisk og funktionelt med mulighed for udvidelse. Det er et stilfuldt møbelstykke, der kan tilføje karakter til ethvert rum.

Få et stilfuldt Copenhague bord fra Hay - perfekt til ethvert rum!

Få din spiseoplevelse til at stråle med Copenhague Tables - CPH30 Extendable fra Hay. Den smukke eg-bordplade med vandbaseret lak vil tilføje elegance til dit hjem.

Product SKU: cph30x160vblvbl

Product Brand: Hay

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 16999

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Hay

cph30x160vblvbl

N/A

N/A

7-9 uger

Relaterede produkter