Copenhague Tables – CPH30 Extendable – Hay-200 x 90 x 74 cm-Eg finér – Vandbaseret sort lak-Vandbaseret sort lak

Copenhague Tables – CPH30 Extendable – Hay-200 x 90 x 74 cm-Eg finér – Vandbaseret sort lak-Vandbaseret sort lak

Copenhague Tables – CPH30 Extendable – Hay-200 x 90 x 74 cm-Eg finér – Vandbaseret sort lak-Vandbaseret sort lak

kr 19.999,00

Skab et elegant og funktionelt spiseområde med Copenhague Tables - CPH30 Extendable fra Hay. Denne smukke bord har en praktisk forlængelsesfunktion, der gør det ideelt til både hverdagsbrug og festlige lejligheder. Med sit stilfulde design og holdbare materialer er dette bord et perfekt valg til ethvert hjem.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Copenhague Tables CPH30 – HAY

Copenhague Tables CPH30 fra HAY er et smukt og funktionelt spisebord designet af Ronan and Erwan Bouroullec. Bordet har et enkelt og elegant design, der passer perfekt ind i enhver boligindretning.

Produktdetaljer:

– Mål: 200 x 90 x 74 cm

– Materiale: Eg finér med vandbaseret sort lak

Fleksibelt og praktisk design

Copenhague Tables CPH30 er et udtræksbord, hvilket gør det ideelt til både små og store selskaber. Bordets udtrækssystem er nemt at betjene, så du hurtigt kan forlænge bordet efter behov.

Kvalitetsmaterialer og håndværk

HAY er kendt for deres fokus på kvalitet og æstetik, og Copenhague Tables CPH30 er ingen undtagelse. Bordet er fremstillet af holdbart eg finér behandlet med vandbaseret sort lak, som giver en smuk finish samtidig med at det beskytter træet mod slid og pletter.

En tidløs tilføjelse til dit hjem

Med sit stilrene design og høje kvalitet vil Copenhague Tables CPH30 fra HAY være en tidløs tilføjelse til dit hjem. Uanset om det bruges som spisebord eller arbejdsbord, vil dette elegante møbel være et centralt element i dit rum.

Copenhague Tables CPH30 fra Hay er designet af Ronan and Erwan Bouroullec. CPH30 bordet har et enkel og elegant design der passer ind i langt de fleste boligindretninger. Hay bordet fås i forskellige farver.

Copenhague Tables CPH30 fra Hay fås i tre størrelser: 200 x 90 x 74 cm, 250 x 90 x 74 cm og 300 x 90 x 74 cm. Det CPH30 Extendable-bord er ideelt til både små og store selskaber, da det kan udvides efter behov.

Bordet er lavet af eg finér med en vandbaseret sort lak, hvilket giver det et stilfuldt og holdbart udseende. Hay er kendt for deres høje kvalitet og tidløse design, og dette bord er ingen undtagelse.

At have et Copenhague Tables – CPH30 Extendable – Hay-200 x 90 x 74 cm-Eg finér – Vandbaseret sort lak-Vandbaseret sort lak-bord derhjemme vil ikke kun tilføre elegance til din indretning, men det vil også være praktisk til at kunne rumme alle dine gæster ved middagsselskaber eller andre begivenheder.

Forvandl dit hjem med Copenhague Tables - CPH30 Extendable fra Hay

Få mest ud af din plads med Copenhague Tables - CPH30 Extendable fra Hay. Den elegante bordlak i vandbaseret sort lak giver et stilfuldt touch til dit hjem.

Product SKU: cph30x200sortsort

Product Brand: Hay

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 19999

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Hay

cph30x200sortsort

N/A

N/A

7-9 uger

Relaterede produkter