Savoye sofabord Ø60 (Sortbejdset Eg) – Eva Solo

Tilbud
Savoye sofabord Ø60 (Sortbejdset Eg) – Eva Solo

Savoye sofabord Ø60 (Sortbejdset Eg) – Eva Solo

kr 4.399,00 kr 5.995,00

Oplev elegance og funktionalitet med Savoye sofabordet Ø60 (Sortbejdset Eg) fra Eva Solo. Det smukke design kombinerer nordisk minimalisme med praktisk opbevaring, perfekt til enhver stue. Skab en stilfuld atmosfære med dette tidløse møbelstykke.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Savoye sofabord Ø60 (Sortbejdset Eg) – Eva Solo

Savoye sofabord fra Eva Solo er designet af ARDE Design Studio. Bordet er inspireret af det kendte hus, Villa Savoye. Eva Solo bordet har et elegant og tidlst design der passer ind i de fleste boligindretninger. Savoye sofabordet er bde velegnet alene eller.

Savoye sofabord fra Eva Solo er designet af ARDE Design Studio. Bordet er inspireret af det kendte hus, Villa Savoye. Eva Solo bordet har et elegant og tidlst design der passer ind i de fleste boligindretninger.

Savoye sofabordet er bde velegnet alene eller sammen med andre mbler i stuen.

Eva Solo og Savoye sofabord Ø60 (Sortbejdset Eg) giver dig mulighed for at tilfje et stilfuldt element til dit hjem, samtidig med at du fr en funktionel og smukt designede mbelstykke. Med sit minimalistiske udtryk vil dette sofabord vre et perfekt supplement til enhver moderne indretning.

Få dit Savoye sofabord Ø60 i sortbejdset eg fra Eva Solo

Få et stilfuldt og elegant Savoye sofabord Ø60 (Sortbejdset Eg) fra Eva Solo. Tilføj en touch af luksus til dit hjem med dette smukke møbelstykke.

Product SKU: 707001113

Product Brand: Eva solo

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 4399

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Eva solo

707001113

N/A

N/A

2-3 uger

Relaterede produkter