Slit Side Table (Rund) – Hay-Mirror

Slit Side Table (Rund) – Hay-Mirror

Slit Side Table (Rund) – Hay-Mirror

kr 3.799,00

Det stilfulde Slit Side Table (Rund) fra Hay er en elegant og moderne tilføjelse til ethvert rum. Med sit minimalistiske design og smukke spejloverflade vil dette sidebord bringe en sofistikeret touch til dit hjem. Perfekt til at vise dine yndlingsgenstande eller som et smukt statement piece i stuen.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Hay Slit Side Table (Rund) – Hay-Mirror

Hay Slit Side Table fra Hay er et geometrisk smukt bord med et enkelt og skulpturelt design, der minder om japansk papirkunst. Dette elegante bord er fremstillet i pulverlakeret stål og fås i flere forskellige farver.

Mål: Ø45 x H35,5 cm

Forventet leveringstid: Ca.

Hay Slit Side Table fra Hay er et geometrisk smukt bord. Slit bordet har et enkel og skulpturelt design der minder om japansk papirkunst. Hay Slit Table er fremstillet i pulverlakeret stål og fås i flere farver.

Mål: Ø45 x H35,5 cm. Forventet leveringstid: Ca. 2-3 uger.

Hay Slit Side Table (Rund) – Hay-Mirror. det er godt at have dette elegante og moderne sidebord i dit hjem for at tilføje et strejf af skandinavisk design og funktionalitet til din indretning.

Smuk Slit Side Table (Rund) - Hay-Mirror fra Hay: Skab elegance

Få en smuk og elegant tilføjelse til dit hjem med Slit Side Table (Rund) fra Hay. Denne Hay-Mirror bord vil tilføre stil og funktionalitet til din indretning.

Product SKU: 1024776009000

Product Brand: Hay

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 3799

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Hay

1024776009000

5710441027263

N/A

3 uger

Relaterede produkter