Slit Table (High) – Hay-Mirror

Slit Table (High) – Hay-Mirror

Slit Table (High) – Hay-Mirror

kr 3.799,00

Slit Table (High) fra Hay er et smukt og funktionelt spejl med en unik æstetik. Det elegante design og høje kvalitet gør det til det perfekte valg til ethvert moderne hjem. Skabt af materialer af høj kvalitet, vil dette spejl være en tidløs tilføjelse til dit rum.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Hay Slit Table (High) – Hay-Mirror

Hay Slit Table fra Hay er et geometrisk smukt bord. Bordet har et enkelt og skulpturelt design, der minder om japansk papirkunst. Hay Slit Table er fremstillet i pulverlakeret stål og fås i flere farver.

Produktbeskrivelse:

Dette elegante bord fra Hay kombinerer funktionalitet med æstetik på en enestående måde. Med sit minimalistiske design tilføjer det et strejf af elegance til enhver indretning. Det er perfekt som sidebord ved sofaen eller sengen.

Mål:

Ø35 x H47 cm

Leveringstid:

Forventet leveringstid: Ca. 3 uger

Hay Slit Table – Hay-Mirror fra Hay er et geometrisk smukt bord. Slit bordet har et enkelt og skulpturelt design, der minder om japansk papirkunst. Det er fremstillet i pulverlakeret stål og fås i flere farver.

Mål: Ø35 x H47 cm. Forventet leveringstid: Ca. 3 uger.

Det er godt at have et Hay Slit Table for at tilføje et stilfuldt touch til ethvert rum. Bordets unikke design vil tilføre en følelse af elegance og modernitet, samtidig med at det er funktionelt og praktisk i brug.

Slit Table (High) - Hay-Mirror: Elegant og moderne design

Få dit hjem til at skinne med Slit Table (High) - Hay-Mirror fra Hay. Skab en sofistikeret og elegant atmosfære med dette smukke bord.

Product SKU: 1024826009000

Product Brand: Hay

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 3799

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Hay

1024826009000

5710441265948

N/A

3 uger

Relaterede produkter