T7 spisebord L220 (Massivt træ) – Andersen-Eg – Sæbebehandlet

Tilbud
T7 spisebord L220 (Massivt træ) – Andersen-Eg – Sæbebehandlet

T7 spisebord L220 (Massivt træ) – Andersen-Eg – Sæbebehandlet

kr 22.360,00 kr 27.950,00

Oplev det elegante T7 spisebord L220 fra Andersen-Eg, lavet af massivt træ og behandlet med sæbe for et smukt naturligt udseende. Dette stilfulde bord vil tilføje varme og karakter til dit hjem og skabe en hyggelig atmosfære ved middagsbordet. Gør dit køkken eller spisestue endnu mere indbydende med dette smukke og holdbare spisebord.

Andersen T7 spisebordet L220 (Massivt træ) – Sæbebehandlet er et smukt og funktionelt spisebord designet af Ditlev Karsten. Bordet har et enkelt og blødt udtryk, der passer perfekt ind i de fleste boligindretninger og kan kombineres med mange typer stole.

Materiale og finish

Bordpladen og understellet på dette T7 spisebord er fremstillet i massivt eg, hvilket giver bordet en solid konstruktion og en naturlig varme. Bordet er behandlet med sæbe, hvilket giver træet en lysere tone samtidig med at det beskytter mod snavs og pletter.

Funktioner

Dette spisebord har desuden udtræk, hvilket gør det nemt at forlænge bordet når der er behov for ekstra plads til gæster eller større middage. Udtrækket sikrer en praktisk løsning uden at gå på kompromis med designet.

Kvalitet og håndværk

Andersen står for høj kvalitet og godt håndværk, hvilket tydeligt ses i dette T7 spisebord. Hvert stykke træ er omhyggeligt udvalgt og bearbejdet for at skabe et holdbart møbel, der vil holde i mange år fremover.

Sammenfatning

Andersen T7 spisebord L220 (Massivt træ) – Sæbebehandlet er ikke kun et praktisk møbel til dit hjem, men også en smuk tilføjelse til din indretning. Med sit tidløse design og holdbare materialer vil dette spisebord være et centralt element i dit hjem i lang tid.

Andersen T7 spisebord er designet af Ditlev Karsten. T7 spisebordet fra Andersen har et enkelt og blødt udtryk der passer ind i de fleste boligindretninger og sammen med mange typer stole. Bordplade og understel er fremstillet i massivt eg. Bordet har udtræk, hvilket gør det praktisk til både hverdagsbrug og når der kommer gæster.

Andersen T7 spisebord L220 (Massivt træ) – Andersen-Eg – Sæbebehandlet

Eksklusivt T7 spisebord i massivt træ - Andersen-Eg - Sæbebehandlet

Få et smukt og holdbart spisebord til dit hjem med T7 spisebord L220 (Massivt træ) fra Andersen. Andersen-Eg - Sæbebehandlet tilføjer varme og elegance.

Product SKU: 2-5800-Eg - Sæbebehandlet

Product Brand: Andersen

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 22360

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Andersen

2-5800-Eg - Sæbebehandlet

N/A

N/A

6-8 uger

Relaterede produkter