Læderplejesæt – Guardian

Tilbud
Læderplejesæt – Guardian

Læderplejesæt – Guardian

kr 331,00 kr 349,00

Oplev Guardian Læderplejesæt - en effektiv løsning til at beskytte og forlænge levetiden af dine læderprodukter. Med Guardian's specielle formel kan du nemt rense, pleje og bevare læderets naturlige skønhed. Gør dine lædervarer som nye igen med Guardian Læderplejesæt!

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Guardian Læderplejesæt er den ultimative løsning til vedligeholdelse af anilin, semianilin samt dækfarvet læder. Dette sæt indeholder alt hvad du behøver for at holde dit læder i topform.

Sættet består af følgende produkter:

  • 250 ml Guardian Læderrens
  • 250 ml Guardian Lædercreme
  • 2 stk Påføringssvampe

Med disse produkter kan du nemt og effektivt rense og pleje dit læder, så det bevarer sin naturlige skønhed og holdbarhed. Guardian Læderrens fjerner snavs og pletter skånsomt, mens Guardian Lædercreme fugter og beskytter læderet mod udtørring og revner.

Ved regelmæssig brug af Guardian Læderplejesættet kan du forlænge levetiden på dit lædermøbel eller accessory betydeligt. Giv dit læder kærlighed det fortjener med Guardian Læderplejesæt.

Guardian Læderplejesæt indeholder alt hvad der skal bruges til vedligeholdelse af anilin, semianilin samt dækfarvet læder:

– 250 ml Guardian Læderrens

– 250 ml Guardian Lædercreme

– 2 stk Påføringssvampe

Produkterne i læderplejesættet hjælper med at bevare og pleje lædermøbler og -genstande, så de forbliver smukke og i god stand. Med Guardian Læderplejesæt kan du nemt holde dit læder rent, blødt og beskyttet mod skader.

Få dit læder til at skinne med Læderplejesæt - Guardian

Få dit læder til at skinne som nyt med Læderplejesæt - Guardian fra Guardian. Beskyt, plej og forlæng levetiden af dine læderprodukter i dag!

Product SKU: Læderplejesæt

Product Brand: Guardian

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 331

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Guardian

Læderplejesæt

5706883000063

49

3-4 dage

Relaterede produkter