Laze Lænestol (Grå Blend 0074 Stof/Sort Pulverlakeret) – Eva Solo

Tilbud
Laze Lænestol (Grå Blend 0074 Stof/Sort Pulverlakeret) – Eva Solo

Laze Lænestol (Grå Blend 0074 Stof/Sort Pulverlakeret) – Eva Solo

kr 15.999,00 kr 23.995,00

Oplev ultimativ komfort og stil med Laze Lænestol fra Eva Solo. Den elegante grå blanding af stof passer perfekt til det sorte pulverlakerede stel, hvilket skaber et moderne og tidløst design. Med sit ergonomiske design er denne lænestol det perfekte valg til afslapning efter en lang dag.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Laze Lænestol (Grå Blend 0074 Stof/Sort Pulverlakeret) – Eva Solo

Den flotte og elegante lnestol fra Eva Solo, designet af ARDE, er en perfekt kombination af stil og komfort. Laze lnestolen er skabt uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller æstetik.

Lnestolen er udstyret med en praktisk disk i siden, hvilket tilføjer et ekstra element af brugervenlighed. Den grå blend 0074 stof og sort pulverlakerede ramme giver et moderne og stilrent udtryk, der vil passe ind i enhver indretning.

Med sit skrånende design og bløde polstring inviterer Laze lnestolen til total afslapning efter en lang dag. Uanset om du sidder og læser en bog eller ser fjernsyn, vil denne lnestol give dig den ultimative komfortoplevelse.

Eva Solo har endnu engang leveret et kvalitetsprodukt, der kombinerer funktionalitet med luksus. Med Laze lnestolen kan du skabe dit eget personlige oase derhjemme, hvor du kan slappe af og nyde livets små øjeblikke.

Flot og elegant lnestol fra Eva Solo, designet af ARDE. Her er skabt en lnestol hvor der ikke bliver get p kompromis med komforten. Laze lnestolen forener det bde funktionelle med skrapheden og komforten i designet.

Lnestolen er i siden udstyret med en dis, som giver ekstra sttte og komfort til ryggen.

Eva Solo har med Laze Lænestol (Grå Blend 0074 Stof/Sort Pulverlakeret) skabt et stilfuldt møbel, der vil passe perfekt ind i ethvert moderne hjem. Med fokus på både design og funktionalitet er denne lnestol et ideelt valg for dem, der ønsker at slappe af i luksuriøse omgivelser.

Få Komfortabel Med Laze Lænestol fra Eva Solo

Få den ultimative komfort med Laze Lænestol (Grå Blend 0074 Stof/Sort Pulverlakeret) fra Eva Solo. Oplev luksus og afslapning i stil. Bestil nu!

Product SKU: 703002074

Product Brand: Eva solo

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 15999

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Eva solo

703002074

N/A

N/A

2-3 uger

Relaterede produkter