Poly Wash (Plastmøbler) – Guardian

Tilbud
Poly Wash (Plastmøbler) – Guardian

Poly Wash (Plastmøbler) – Guardian

kr 141,00 kr 149,00

Hold dine plastmøbler rene og beskyttede med Poly Wash - Guardian fra Guardian. Denne effektive formel fjerner snavs og pletter, samtidig med at den skaber en usynlig barriere mod fremtidig skidt og UV-skader. Gør dine møbler som nye igen med Poly Wash - Guardian!

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Guardian Poly Wash – Rengøring og beskyttelse af havemøbler

Guardian Poly Wash er specielt udviklet til at rense og pleje havemøbler lavet af polyrattan, Non-Wood og lignende materialer. Denne effektive formel fjerner alger, forurening og andet skidt, samtidig med at den beskytter materialet mod nedbrydning.

Egenskaber:

  • Renser effektivt havemøbler i polyrattan, Non-Wood og lignende materialer
  • Beskytter mod alger, forurening og skidt
  • Forhindrer nedbrydning af møblerne
  • Volume: 6 liter

Med Guardian Poly Wash kan du sikre, at dine havemøbler forbliver pæne og velplejede året rundt. Beskyt dine investeringer med denne kraftfulde rengøringsmiddel fra Guardian.

Guardian Poly Wash er udviklet specielt til rengøring og pleje af havemøbler i polyrattan, Non-Wood og lignende materialer. Dette produkt er designet til at rense og beskytte mod alger, forurening og andre former for skidt, så det ikke sætter sig i materialet og nedbryder møblerne over tid.

Guardian Poly Wash kommer i en praktisk volumen på 6 liter, hvilket gør det ideelt at have liggende derhjemme til regelmæssig vedligeholdelse af dine havemøbler. Ved at bruge dette produkt regelmæssigt kan du sikre, at dine møbler forbliver pæne og holdbare i lang tid fremover.

Så hvis du ønsker at holde dine plastmøbler pæne og rengjorte, så er Guardian Poly Wash det perfekte valg. Beskyt dine investeringer med dette effektive rengøringsmiddel.

Forny dine plastmøbler med Poly Wash (Plastmøbler) - Guardian

Få dine plastmøbler til at skinne som aldrig før med Poly Wash fra Guardian. Oplev den kraftfulde rengøringseffekt og beskyttelse med Poly Wash (Plastmøbler) - Guardian. Bestil nu!

Product SKU: Poly Wash

Product Brand: Guardian

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 141

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Guardian

Poly Wash

5706883006706

49

3-4 dage

Relaterede produkter