BS15C tv-stander – Hvid – Bülow Stand

BS15C tv-stander – Hvid – Bülow Stand

BS15C tv-stander – Hvid – Bülow Stand

kr 2.489,00

Du fortjener den bedste kvalitet til dit hjem. Med Bülow Stand BS15C tv-stander i hvid får du et elegant og funktionelt møbel, der passer perfekt til din moderne indretning. Skab en stilfuld atmosfære i stuen med dette smukke tv-stander fra Bulow Stand.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

BS15C tv-stander – Hvid – Bülow Stand

BS15C er den perfekte kombination af design, funktionalitet og fleksibilitet i en moderne tv-stand. Denne elegante tv-stander fra Bülow Stand kommer i en smuk hvid farve, der passer perfekt ind i enhver moderne indretning.

Tv-standeren har synlige eller skjulte hjul, hvilket gør det nemt som ingenting at omplacere og flytte den rundt efter behov. Du behøver ikke længere bekymre dig om irriterende og distraherende kabler, da BS15C har smarte løsninger til at holde kablerne pænt gemt væk.

Med BS15C får du ikke kun et stilfuldt møbel til dit TV, men også et praktisk og funktionelt møbel, der kan tilpasses dine behov. Uanset om du foretrækker at have dit TV stående på standeren eller monteret på væggen, så kan BS15C imødekomme dine ønsker.

Bülow Stand er kendt for deres høje kvalitet og innovative design, og BS15C tv-standeren er ingen undtagelse. Med dette produkt får du et holdbart og stilfuldt møbel, der vil være en fantastisk tilføjelse til dit hjem.

BS15 er den perfekte kombination af design, funktionalitet og fleksibilitet i en moderne tv-stand. Tv-standeren kommer med synlige eller skjulte hjul, som gør det nemt som ingenting at omplacere og flytte det.

Glem irriterende og distraherende kabler, få en mere organiseret og æstetisk præsentation af dit tv-område med Bülow Stand. BS15C tv-stander i hvid farve tilføjer et stilfuldt touch til din indretning samtidig med at den sikrer en praktisk løsning til at placere dit tv.

Få din BS15C tv-stander - Hvid fra Bülow Stand i dag!

Få mest muligt ud af din TV-oplevelse med den stilfulde BS15C tv-stander fra Bülow Stand. Skab elegance i dit hjem med dette hvide design.

Product SKU: BS15CWH

Product Brand: Bulow Stand

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 2489

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Bulow Stand

BS15CWH

N/A

N/A

1-3 uger

Relaterede produkter