Hide Sengebord – Natur – Hübsch

Hide Sengebord – Natur – Hübsch

Hide Sengebord – Natur – Hübsch

kr 2.649,00

Skab en hyggelig atmosfære med Hide Sengebord i naturligt træ fra Hübsch. Det stilfulde design og praktiske opbevaringsmuligheder gør dette sengebord til det perfekte tilbehør til dit soveværelse. Skab et harmonisk rum med dette smukke møbelstykke.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Hide Sengebord – Natur – Hübsch er et stilfuldt og funktionelt kommode fremstillet af smukt egetrtræ. Med to rummelige skuffer til opbevaring af dine ejendele, er dette sengebord både praktisk og elegant.

Kommoden er designet til at fungere perfekt som sengebord ved siden af din seng, men dens enkle og tidløse design gør den også velegnet til andre rum i dit hjem. Uanset hvor du placerer den, vil dette sengebord tilføre en naturlig charme og varme til indretningen.

Materiale: Egetrsfiner, Egetr

Mål: 50 x 35 x H70 cm

Hide Sengebord – Natur – Hübsch er det ideelle valg for dig, der søger en smuk og praktisk opbevaringsløsning med et nordisk touch.

Denne kommode er fremstillet af egetr. Kommoden har to skuffer til opbevaring af dine ejendele. Kommoden egner sig perfekt som sengebord, men kan også anvendes i andre rum i dit hjem. Materialer: Egetrsfiner, Egetr. Mål: 50 x 35 x H70 cm.

Det er godt at have denne kommode fra Hubsch og Hide Sengebord – Natur – Hübsch, da den giver dig mulighed for at organisere og opbevare dine ting på en stilfuld måde. Med sit smukke design og holdbare egetrmaterialer vil denne kommode være et elegant og funktionelt tilføjelse til dit hjem.

Skjul Sengebord - Natur - Hübsch: Smukt og funktionelt møbel

Skab en hyggelig atmosfære med Hide Sengebord - Natur - Hübsch fra Hübsch. Tilføj et strejf af elegance til dit soveværelse med dette stilfulde sengebord.

Product SKU: 889003F

Product Brand: Hubsch

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 2649

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Hubsch

889003F

5712772106303

N/A

2 uger

Relaterede produkter