Kabino skænk – Normann Copenhagen-Hvid

Kabino skænk – Normann Copenhagen-Hvid

Kabino skænk – Normann Copenhagen-Hvid

kr 7.299,00

Opgrader dit hjem med den elegante Kabino skænk fra Normann Copenhagen. Skabt i et minimalistisk design med rene linjer og en smuk hvid farve, passer denne skænk perfekt ind i ethvert moderne rum. Med masser af opbevaringsplads er Kabino skænken både praktisk og stilfuld.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Kabino skænk – Normann Copenhagen-Hvid

Kabino skænk er designet af Simon Legald for Normann Copenhagen. Den industrielle og minimalistiske design af Kabino skænk gør den til et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til ethvert rum. Fremstillet i MDF, stål, aluminium og ask, denne skænk er holdbar og elegant på samme tid.

Med mål på H61 x L114 x D42 cm passer Kabino skænk perfekt ind i både små og store rum. Det hvide finish giver et rent og moderne udseende, der vil komplementere enhver indretning.

Forventet leveringstid: Ca. 2 uger.

Kabino skænk er designet af Simon Legald for Normann Copenhagen. Normann Copenhagen Kabino skænk har et industrielt og minimalistisk design. Kabino skænk er fremstillet i MDF, stål, aluminium og ask. Mål: H61 x L114 x D42 cm. Forventer leveringstid: Ca. 2 uger.

Det er godt at have en Kabino skænk fra Normann Copenhagen-Hvid, da den tilføjer et stilfuldt og moderne touch til ethvert rum. Skænken giver også praktisk opbevaringsplads til dine ejendele og hjælper med at holde dine ting organiserede og let tilgængelige. Den rene hvide farve gør det nemt at matche med forskellige indretningsstile og farveskemaer.

Få fat i den elegante Kabino skænk fra Normann Copenhagen - Hvid

Kabino skænk fra Normann Copenhagen i elegant hvid farve tilføjer stil og funktion til dit hjem. Skab en tidløs atmosfære med dette smukke møbel.

Product SKU: 601040

Product Brand: Normann Copenhagen

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 7299

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Normann Copenhagen

601040

5707434057420

N/A

2 uger

Relaterede produkter