Pier System 113 3 Columns – PS Black Steel/Black Anodised Profiles – Hay

Pier System 113 3 Columns – PS Black Steel/Black Anodised Profiles – Hay

Pier System 113 3 Columns – PS Black Steel/Black Anodised Profiles – Hay

kr 14.450,00

Opgrader din opbevaringsløsning med Pier System 113 3 Columns fra Hay. Dette elegante system kombinerer sort stål og anodiserede profiler for et moderne udtryk. Organisér dine ejendele stilfuldt og effektivt med dette tidløse møbel.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Pier System 113 3 Columns – PS Black Steel/Black Anodised Profiles – Hay

Designet af de franske designere Ronan & Erwan Bouroullec, Pier System fra Hay er et multifunktionelt opbevaringssystem udviklet til at imdekomme og tilpasse sig moderne livsstilskrav. Pier System er konstrueret af letvægtsaluminium og stål ved hjælp af det mest avancerede teknologi.

Med sit slanke og moderne design passer Pier System perfekt ind i ethvert rum og kan bruges til opbevaring af bøger, dekorationer, tøj eller andre genstande. De tre søjler giver mulighed for individuel tilpasning, så du kan skabe din egen unikke opbevaringsløsning.

Det sorte stålstel kombineret med de anodiserede sorte profiler giver et elegant og stilfuldt udtryk, der vil tilføre en touch af luksus til dit hjem. Med Pier System får du ikke kun praktisk opbevaring, men også et smukt møbelstykke, der vil være en fornøjelse at se på hver dag.

Uanset om du ønsker at organisere dit hjemmekontor, skabe en hyggelig læsehjørne i stuen eller skabe orden i garderoben, så vil Pier System være den ideelle løsning. Med dens holdbare materialer og tidløse design er dette et møbelstykke, som du vil kunne nyde i mange år fremover.

Designet af de franske designere Ronan & Erwan Bouroullec, Pier System fra Hay er et multifunktionelt opbevaringssystem udviklet til at imdekomme og tilpasse sig moderne livsstilskrav.

Pier System er konstrueret af letvægtsaluminium og stål ved at bruge det avancerede Pier System 113 3 Columns – PS Black Steel/Black Anodised Profiles fra Hay. Dette gør det til en holdbar og stilfuld løsning til opbevaring i ethvert rum.

Det er godt at have et multifunktionelt opbevaringssystem som Pier System, da det giver mulighed for at organisere og gemme forskellige genstande på en praktisk måde, samtidig med at det tilføjer et æstetisk element til indretningen.

Få mest ud af din plads med Pier System 113 3 Columns - PS Black Steel/Black Anodised Profiles - Hay

Få mest muligt ud af din plads med Pier System 113 3 Columns - PS Black Steel/Black Anodised Profiles fra Hay. Skab et stilfuldt og funktionelt rum.

Product SKU: 947107

Product Brand: Hay

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 14450

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Hay

947107

N/A

N/A

1-2 uger

Relaterede produkter