Hynde til Palissade Lounge Chair Low (Quilted) – Hay

Hynde til Palissade Lounge Chair Low (Quilted) – Hay

Hynde til Palissade Lounge Chair Low (Quilted) – Hay

kr 699,00

Opgrader din udendørs loungestol med Hynde til Palissade Lounge Chair Low (Quilted) fra Hay. Denne bløde og stilfulde hynde giver ekstra komfort og elegance til din have eller terrasse. Lavet af holdbare materialer, der er velegnede til udendørs brug, er denne hynde et must-have til din udendørs oase.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Hynde til Palissade Lounge Chair Low (Quilted) – Hay

Den smarte og praktiske hynde til Palissade Lounge Chair Low fra Hay er den perfekte tilføjelse til din loungestol. Den quiltede hynde har en skridsikker bund, der sikrer, at den bliver på plads, samt fastgøres med strenge øverst og velcro nederst for optimal komfort.

Hay hynden er fremstillet i Teflon-belagt stof med en vandbestandig finish, hvilket gør den ideel til udendørs brug. Du kan vælge mellem farverne Anthracite og Oliv, så du kan finde den hynde, der passer bedst til din stil og indretning.

Smart og praktisk hynde til Palissade Lounge Chair Low fra Hay. Den quiltede hynde har en skridsikker bund og fastgøres med snore øverst og velcro nederst. Hynden fra Hay er fremstillet i Teflon-belagt stof med vandbestandig finish.

Hynden fås i Anthracite, Oliv og hvorfor det er godt at have, er fordi den giver ekstra komfort til din Palissade Lounge Chair Low. Med dens smarte design passer den perfekt til stolen og giver et stilfuldt udtryk.

Så hvis du ønsker at opgradere din loungestol med ekstra komfort og stil, så er Hay Hynde til Palissade Lounge Chair Low (Quilted) det perfekte valg for dig.

Få komfortabel med Hynde til Palissade Lounge Chair Low (Quilted) - Hay

Forkæl dig selv med den luksuriøse og komfortable Hynde til Palissade Lounge Chair Low (Quilted) fra Hay. Tilføj stil og hygge til din udendørs oase.

Product SKU: Lounge Chair Low Quilted

Product Brand: Hay

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 699

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Hay

Lounge Chair Low Quilted

N/A

N/A

3-5 uger

Relaterede produkter