Lounge Sofa Cover – Puf – SACKit

Lounge Sofa Cover – Puf – SACKit

Lounge Sofa Cover – Puf – SACKit

kr 649,00

Forkæl dig selv med en lækker Lounge Sofa Cover - Puf fra SACKit. Beskyt din sofa mod pletter og slid samtidig med at tilføre ekstra komfort og stil til dit hjem. Denne sækhylde er lavet af slidstærkt materiale og fås i forskellige farver, så du kan finde den perfekte match til din indretning.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Lounge Sofa Cover – Puf – SACKit

Vand- og vindtæt cover til Cobana Lounge Sofa. Beskytter din Cobana Lounge Sofa mod vind og vejr og er nem at på- og afmontere. En god måde at beskytte din udendørsofa udenfor sæson, hvis du ikke har opbevaringsplads andre steder. Lounge Sofa Cover er lavet i slidstærkt materiale, som sikrer lang holdbarhed.

Dette praktiske cover er designet specielt til at passe til Cobana Lounge Sofa fra SACKit. Med dette cover kan du forlænge levetiden på din sofa ved at beskytte den mod skadelige vejrforhold som regn, sne og solens skadelige UV-stråler.

Det vandtætte materiale sikrer, at din sofa forbliver tør og beskyttet mod fugt, hvilket kan forhindre skader såsom mug eller råd. Den lette montering gør det nemt at sætte coveret på din sofa, når den ikke er i brug, og fjerne det igen når du ønsker at bruge sofaen.

Med Lounge Sofa Cover fra SACKit kan du nyde din udendørssofa året rundt uden bekymringer om slid eller ødelæggelse på grund af vejret. Beskyt din investering med dette holdbare og effektive cover, så du kan fortsætte med at nyde komforten og skønheden ved din Cobana Lounge Sofa i mange år fremover.

Vand- og vindtt cover til Cobana Lounge Sofa beskytter din Cobana Lounge Sofa mod vind og vejr og er nem at p- og afmontere. En god mde at beskytte din udendrssofa udenfor sson, hvis du ikke har opbevaringsplads andetsteds. Lounge Sofa Cover er lavet i SACKits kvalitetsmaterialer og er designet specielt til at passe til Lounge Sofa Cover – Puf – SACKit.

Beskyt din lounge sofa med stilfuldt Puf - SACKit betræk

Forkæl din lounge sofa med en luksuriøs Puf sofaovertræk fra SACKit. Beskyt og forny din sofa med stil og komfort - Køb nu!

Product SKU: 8583552

Product Brand: SACKit

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 649

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

SACKit

8583552

N/A

N/A

3-4 uger

Relaterede produkter