Skumrens – Guardian

Tilbud
Skumrens – Guardian

Skumrens – Guardian

kr 151,00 kr 159,00

Skumrens - Guardian fra Guardian er den ultimative løsning til at fjerne hårdnakket snavs og skidt på overflader. Med dens kraftfulde formel kan du nemt og effektivt rengøre dit hjem eller arbejdsplads. Gør rengøring til en leg med Skumrens - Guardian!

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Guardian Skumrens er et specialudviklet produkt, der effektivt rengør og renser alle former for tekstiler, herunder tæpper. Dette produkt er ideelt til at fjerne pletter fra kaffe, rødvin, sodavand, stærktøj, frugt, brød og lignende.

Produktets egenskaber:

  • Kan anvendes på alle typer tekstiler
  • Fjerner effektivt pletter af forskellige typer væsker og fødevarer
  • Volume: 500 ml
  • Forventet leveringstid: Ca. 3 dage

Guardian Skumrens er din pålidelige løsning til at holde dine tekstiler rene og friske. Med denne effektive formel kan du nemt fjerne selv de mest genstridige pletter uden besvær.

Vælg Guardian Skumrens for en grundig og skånsom rengøring af dine tekstiler – du vil ikke blive skuffet!

Guardian Skumrens er specialudviklet til at rengøre og rense alle former for tekstiler og kan også anvendes på tæpper. Produktet fjerner effektivt pletter fra kaffe, rødvin, sodavand, støvletøj, frugt, brød og lignende. Volume: 500 ml. Forventet leveringstid: Ca. 3 dage.

Guardian Skumrens er et must-have produkt til hjemmet for at sikre rene og pletfri tekstiler og tæpper. Ved at bruge Guardian Skumrens, kan du nemt fjerne selv de mest genstridige pletter og bevare dine tekstilers udseende og kvalitet.

Få beskyttelse med Skumrens - Guardian fra Guardian

Få skinnende rene overflader med Skumrens - Guardian. Beskyt dine værdifulde ejendele med denne kraftfulde og effektive rengøringsmiddel.

Product SKU: Skumrens

Product Brand: Guardian

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 151

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Guardian

Skumrens

5706883006669

49

3-4 dage

Relaterede produkter