Bernard Stol Vandbaseret Lak (Nature) – Hay

Bernard Stol Vandbaseret Lak (Nature) – Hay

Bernard Stol Vandbaseret Lak (Nature) – Hay

kr 20.999,00

Oplev den forfriskende duft af naturen med Bernard Stol Vandbaseret Lak (Nature) - Hay fra Hay. Denne lak er lavet med naturlige ingredienser og giver dine møbler en smuk og holdbar finish. Skab et tidløst look i dit hjem med denne eksklusive lak.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Bernard Stol Vandbaseret Lak i farven Nature fra Hay er et smukt designet møbel af Shane Schenck. Den klassiske Bernard stol er lavet af massiv eg, og sædet er betrukket med læder. Møblet måler W77 x D62 x H73 cm, hvilket gør det til et ideelt valg til ethvert rum i dit hjem.

Den naturlige farve og det enkle design gør denne stol til et tidløst møbelstykke, der passer perfekt ind i enhver indretning. Uanset om du bruger den som en spisestuestol, kontorstol eller bare en ekstra siddeplads, vil Bernard-stolen med garanti tilføre elegance og stil til rummet.

Leveringstiden for dette produkt forventes at være ca. 5-7 uger, men ventetiden vil helt sikkert være det værd, når du ser denne smukke stol tage sin plads i dit hjem.

Bernard Stol Vandbaseret Lak i farven Nature fra Hay designet af Shane Schenck

Klassisk Benard stol udformet i massiv eg, slip-on-dkslet er i lder. Ml: W77 X D62 X H73 cm Forventet leveringstid: ca. 5-7 uger.

Hay’s Bernard Stol Vandbaseret Lak (Nature) er et smukt designet møbelstykke, der tilføjer elegance og stil til enhver indretning. Denne stol er skabt af talentfulde designer Shane Schenck og er lavet af holdbart massivt egetræ med en smuk lædersæde.

Med sine generøse dimensioner på W77 x D62 x H73 cm giver Bernard stolen optimal komfort og funktionalitet. Den naturlige træfinish i naturel farve tilføjer varme og et organisk element til rummet.

En forventet leveringstid på ca. 5-7 uger sikrer, at du kan nyde denne smukke stol hurtigt efter bestilling. Hay’s Bernard Stol er et must-have møbelstykke for enhver, der værdsætter kvalitetshåndværk og tidløst design.

Få enestående glans med Bernard Stol Vandbaseret Lak (Nature) - Hay

Forkæl dine sanser med Bernard Stol Vandbaseret Lak (Nature) - Hay fra Hay. Oplev den naturlige skønhed og kvalitet med dette unikke produkt. Køb nu!

Product SKU: 933918

Product Brand: Hay

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 20999

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Hay

933918

N/A

N/A

5-7 uger

Relaterede produkter