Herit armstol (Polstret eg, stof) – Normann Copenhagen-Synergy sand

Herit armstol (Polstret eg, stof) – Normann Copenhagen-Synergy sand

Herit armstol (Polstret eg, stof) – Normann Copenhagen-Synergy sand

kr 5.249,00

Herit armstolen fra Normann Copenhagen er den perfekte kombination af stil og komfort. Den polstrede stol i Synergy sandfarve tilføjer elegance til ethvert rum. Med sit tidløse design og høje kvalitet er denne stol et must-have for enhver moderne indretning.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Herit armstol (Polstret eg, stof) – Normann Copenhagen-Synergy sand

Arven fra de danske designtraditioner fornemmes tydeligt i Simon Legalds stoleserie Herit fra Normann Copenhagen. Det enkle og ærlige formsprog, som kendetegner dansk møbelhistorie, står som klar referenceramme for en kollektion omgærdet af nostalgi. Men Heri.

Herit armstol er en moderne fortolkning af den klassiske danske designtradition med et tvist af nutidig elegance. Stolen er fremstillet i polstret eg og betrukket med smukt Synergy sandfarvet stof, der tilføjer varme og komfort til enhver indretningsstil.

Med sit ergonomiske design og bløde polstring er denne armstol perfekt til både spisebordet eller som en hyggelig lænestol i stuen. Den skaber et stilfuldt og tidløst udtryk, der vil pryde ethvert rum med sin unikke kombination af traditionelt håndværk og moderne æstetik.

Oplev den subtile elegance og høje kvalitet af Herit armstolen fra Normann Copenhagen – et møbelstykke, der vil bringe dansk designhistorie ind i dit hjem på smukkeste vis.

Arven fra de danske designtraditioner fornemmes tydeligt i Simon Legalds stoleserie Herit fra Normann Copenhagen. Det enkle og ærlige formsprog, som kendetegner dansk møbelhistorie, står som klar referenceramme for en kollektion omgærdet af nostalgi.

Herit armstol (Polstret eg, stof) – Normann Copenhagen-Synergy sand

Det er godt at have Herit armstolen fordi den bringer et klassisk og tidløst udtryk til enhver indretning. Med sit polstrede sæde og smukke eg træramme giver stolen både komfort og elegance. Den er perfekt til både spisestuen eller kontoret, og dens enkle design gør den let at integrere i forskellige miljøer.

Få et elegant touch til dit hjem med Herit armstol (Polstret eg, stof) - Normann Copenhagen-Synergy sand

Få komfortabel med stil med Herit armstol i Synergy sand farve fra Normann Copenhagen. Den polstrede stol er perfekt til at skabe hygge og elegance i dit hjem.

Product SKU: 1401040

Product Brand: Normann Copenhagen

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 5249

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Normann Copenhagen

1401040

5712396024236

N/A

4-6 uger

Relaterede produkter