Nordic Barstol Eg (u/syninger) – SACKit-Ultra – Black

Nordic Barstol Eg (u/syninger) – SACKit-Ultra – Black

Nordic Barstol Eg (u/syninger) – SACKit-Ultra – Black

kr 3.799,00

Bring a touch of Scandinavian style to your home with the Nordic Barstol Eg (u/syninger) - SACKit-Ultra - Black from SACKit. Denne elegante barstol kombinerer form og funktion med sit minimalistiske design og højkvalitetsmaterialer. Perfekt til enhver moderne indretning. Bestil din nu og oplev den ultimative komfort!

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Nordic Barstol Eg (u/syninger) – SACKit-Ultra – Black fra SACKit

Nordic Barstol fra SACKit er designet af Steffensen & Wrtz og har et enkelt og elegant design, der passer ind i enhver boligindretning. Denne barstol er det perfekte valg til dig, der ønsker både komfort og stil i dit hjem.

SACKit barstolen fås med to typer læder; Ultra, hvor du får en stol med et klassisk læderudtryk, som er meget slidstærkt. Det sorte læder tilføjer et stilfuldt touch til din indretning og giver samtidig en holdbar og praktisk løsning til din daglige brug.

Denne barstol er ikke kun flot at se på, men også behagelig at sidde i takket være den ergonomiske udformning og høje kvalitet materialer. Med Nordic Barstol Eg (u/syninger) – SACKit-Ultra – Black får du både funktionalitet og æstetik i ét møbel til dit hjem.

Nordic Barstol fra SACKit er designet af Steffensen & Wrtz. Barstolen har et enkelt og elegant design, der passer ind i enhver boligindretning. SACKit barstolen fås med to typer læder; Ultra, hvor du får en stol med et klassisk læderudtryk, som er meget slidstærkt.

SACKit-Ultra – Black

Det er godt at have en Nordic Barstol fra SACKit i sit hjem, da den ikke kun tilføjer et stilfuldt touch til indretningen, men også giver god komfort og holdbarhed. Det er en investering i kvalitet og æstetik, som vil glæde dig i mange år fremover.

Eksklusiv sort Nordic Barstol Eg (u/syninger) fra SACKit-Ultra

Få en elegant og komfortabel oplevelse med den smukke Nordic Barstol Eg (u/syninger) fra SACKit-Ultra i sort. Perfekt til enhver indretning!

Product SKU: Nordic_Barstol_eg_us-Ultra - Black

Product Brand: SACKit

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 3799

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

SACKit

Nordic_Barstol_eg_us-Ultra - Black

N/A

N/A

3-4 uger

Relaterede produkter