The Reader Ottoman Skammel – Black/Mocca – 42×60 cm – Umage

Tilbud
The Reader Ottoman Skammel – Black/Mocca – 42×60 cm – Umage

The Reader Ottoman Skammel – Black/Mocca – 42×60 cm – Umage

kr 3.749,00 kr 4.999,00

Forvandl dit hjem med The Reader Ottoman Skammel fra Umage. Den smukke kombination af sort og mokka tilføjer elegance til ethvert rum. Med dimensionerne 42x60 cm er denne ottoman både praktisk og stilfuld. Tilføj et strejf af skandinavisk design til din indretning med dette smukke møbelstykke.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

The Reader Ottoman Skammel – Black/Mocca – 42×60 cm – Umage

Den smukke og behagelige skammel fra Umage, er designet til at forbedre din siddeoplevelse. Denne fine skammel matcher perfekt din The Reader lænestol og sikrer dig den ultimative afslapning. Den elegante skammel giver dig mulighed for at smække benene op efter en lang dag og skaber den perfekte ramme for ren afslapning.

Med dens moderne design i sort og mokka farver passer denne skammel perfekt ind i ethvert hjem. Den er ideel til både at hvile fødderne på eller bruge som ekstra siddeplads, når du har gæster.

The Reader Ottoman Skammel er lavet med fokus på både stil og komfort. Med sine dimensioner på 42×60 cm passer den perfekt til din lænestol, mens det bløde betræk sikrer en behagelig oplevelse hver gang du bruger den.

Lad The Reader Ottoman Skammel fra Umage være det perfekte supplement til din lænestol og skab et sted i dit hjem, hvor du kan slappe af i luksuriøse omgivelser.

Smuk og behagelig skammel fra Umage. Elevr din siddeoplevelse med denne fine skammel, matchende din The Reader lnestol. Den smukke skammel sikrer dig den perfekte ramme for ultimativ afslapning ved at give dig mulighed for at smkke benene op efter en lang dag.

The Reader Ottoman Skammel – Black/Mocca – 42×60 cm – Umage.

Få komfort og stil med The Reader Ottoman Skammel - Sort/Mocca - 42x60 cm - Umage

Forkæl dig selv med The Reader Ottoman Skammel i sort/mocca fra Umage. Den stilfulde og komfortable skammel er perfekt til afslapning derhjemme.

Product SKU: 5116NC705-10

Product Brand: Umage

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 3749

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Umage

5116NC705-10

N/A

N/A

4-6 uger

Relaterede produkter