Paletti Havesofa – Medium – Fatboy-Storm Blue

Tilbud
Paletti Havesofa – Medium – Fatboy-Storm Blue

Paletti Havesofa – Medium – Fatboy-Storm Blue

kr 15.205,00 kr 19.007,00

Oplev ultimativ komfort med Paletti Havesofa fra Fatboy i medium størrelse. Denne moderne og stilfulde sofa er perfekt til udendørs afslapning med dens bløde puder og holdbare materialer. Giv din terrasse et luksuriøst touch med Paletti Havesofa i Storm Blue.

Vi har desværre ikke produktet længere.Søg efter et andet produkt

Paletti Havesofa – Medium – Fatboy-Storm Blue er den perfekte lsning til din udendrsafslapning. Denne moderne havest er inspireret af en pallebundramme og tilbyder ultimativ komfort og fleksibilitet.

Med Paletti lounge-sttet kan du slappe af, spise, drikke og solbade uden bekymringer. Den multifunktionelle sofa sikrer, at alt er i orden, nr du nyder det gode vejr.

Ud over dens alsidighed og komfort imponerer Paletti med sin frsteklasses kvalitet. Sofaen er designet til at vre holdbar og slidstrk, s du kan nyde den i mange r fremover.

Den smukke Storm Blue-farve tilfrer et stilfuldt touch til din udendrsindretning og gr Paletti Havesofa til et elegant blikfang i haven eller p terrassen.

Oplev den ultimative afslapning med Paletti Havesofa fra Fatboy – en investering i kvalitet, komfort og stil. Sg ikke lngere – denne sofa har alt hvad du har brug for til dine udendrsoplevelser.

Slappe af, spise, drikke, solbade: alt er muligt med Paletti lounge-sættet, der er inspireret af en pallebundramme.

Med dette multifunktionelle loungesæt ved du én ting med sikkerhed: alt er i orden. Ud over fleksibilitet og komfort byder Paletti på førsteklasses kvalitet. Paletti havesofa fra Fatboy er et perfekt eksempel på dette.

Paletti Havesofa – Medium – Fatboy-Storm Blue giver dig den ultimative udendørs oplevelse. Den stilfulde design kombineret med holdbarheden af materiale gør det til et must-have til din terrasse eller have. Med denne sofa kan du nemt skabe et hyggeligt og afslappet miljø for dig selv og dine gæster.

Få komfort i hjemmet med Paletti Havesofa - Medium - Fatboy-Storm Blue

Få komfort og stil derhjemme med Paletti Havesofa i Medium størrelse fra Fatboy i Storm Blue. Skab en hyggelig oase med denne luksuriøse sofa.

Product SKU: 105641

Product Brand: Fatboy

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 15205

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Tendensshop

Fatboy

105641

N/A

N/A

3-4 uger

Relaterede produkter